Wij beschikken over 6 toestellen, die elk een specifieke functie heeft. U ligt tijdens een sessie op elk toestel 10 minuten. Een sessie duurt in totaal dus 60 minuten. De volgorde van de toestellen staat vast. U begint bij de Sandbag Table en eindigt bij de Relax Table.                            

Sandbag Table

Dit toestel maakt 1000 heupbewegingen in tien minuten. Het versoepelt de onderrug en verstevigt de heupen en bovenbenen. Het verbetert de vorm van het zitvlak en vermindert cellulite.

Leg Table

In tien minuten op dit toestel beweegt u zich even intensief als tijdens een wandeling van 3 kilometer. Het verstevigt de benen, buik, heupen en het zitvlak.

Waist Tummy Hip Table

Dit toestel beweegt de benen 900 keer op en neer in tien minuten. Het verstevigt de taille, buik en heupen. Ook de rugspieren worden extra versterkt. 

Sit-up Table

Tien minuten lang is dit toestel een aangename steun in de rug bij het doen van 90 sit-ups. Het versterkt de buik, de rug en het middenrif.

Stretch Table

Dit toestel masseert u bovenrug, schouders en nek. Uw houding wordt verbeterd en uw bovenrug en armen worden versoepeld en verstevigd. 

Relax Table

Een massage voor het hele lichaam. De bloedsomloop wordt gestimuleerd zodat overtollig vocht en afvalstoffen verdwijnen. Na afloop voelt u zich ontspannen en fit.