Slender you

EEN NIEUWE LIFE-STYLE

Wij zijn allemaal met onze gezondheid bezig, ieder op zijn eigen manier. Slender You is een nieuwe manier. Wij doen er alles aan om ons gezond en fit te voelen met voldoende lichaamsbeweging. Het is jammer genoeg niet altijd even gemakkelijk om dat te bereiken, het worden vaak zware trainingsprogramma's. Trainingsprogramma's die vaak door veel mensen niet gevolgd kunnen worden omdat zij door medische klachten hiertoe niet in staat zijn. Die vaak lange en moeilijke weg naar een gezond en geconditioneerd lichaam is nu een stuk gemakkelijker geworden, dankzij Slender You.

Slender You bestaat uit zes met elektromotoren aangedreven toestellen, die elk een apart gedeelte van uw lichaam activeren. Benen, dijen, heupen, buik, borst, schouders, taille en bovenarmen. De beweging van de toestellen verstevigen en versoepelen uw spieren, zonder overdadige spierbundels te kweken zoals bij conventionele oefenmethodes. Bovendien wordt de stofwisseling verbeterd, de zuurstoftoevoer naar uw lichaam vergroot en is de kans op blessures zo goed als nihil. 

Slender You toestellen dragen uw lichaamsgewicht, waardoor uw lichaam geen weerstand ondervindt. U krijgt geen last van spierpijn, transpiratie of vermoeidheid. Uw lichaam hoeft immers de zwaartekracht niet te overwinnen. Daarnaast gebeuren de oefeningen liggend, zodat rug en gewrichten niet worden belast. Dit maakt Slender You geschikt voor iedereen, jong en oud, met of zonder medische klachten. Op elk toestel worden uw spieren steviger en soepeler door isometrische contracties. De totale behandeling duurt één uur, 10 minuten per bank.

Slender You brengt uw lichaam in vorm. De bloedsomloop en de zuurstofwisseling wordt gestimuleerd, zodat overtollig vocht en afvalstoffen verdwijnen, de huid gladder wordt en cellulite vermindert. Na een uurtje Slender You voelt u zich heerlijk ontspannen en fit. 

Soepel, fit en slanker

De toestellen strekken en spannen de spieren als elastiek - door strekken en spannen worden de spieren soepeler, steviger en strakker daardoor is de bijkomstigheid dat u er effectief centimeters mee afslankt. Hierdoor kan slenderen een extra hulp zijn bij diegene die proberen af te slanken, in combinatie met het drinken van voldoende water en het eten van gezonde voeding. U raakt geen extra gewicht kwijt, maar u verliest wel centimeters, uw huid wordt strakker en het vermindert cellulite.